tekst
 
Voorlezen van de tekst.
Klik daarvoor op het plaatje van de luidspreker of op de tekst lees voor. De tekst op die pagina wordt dan automatisch voorgelezen. Ook van pdf-documenten die u kunt downloaden, kunt u de tekst beluisteren. Klik in dat geval op de link met de tekst Lees voor: documentnaam.
Tekst Uitleg NH Radio.
Theatermakers, kleinkunstenaars, acteurs en schrijvers. Ze komen allemaal langs in Tekst en Uitleg. En tussen de verhalen door is er ruimte voor mooie liedjes. Goede gesprekken en muziek om naar te luisteren in Tekst en Uitleg. Een programma dat woord houdt. Beluister de podcast van Tekst Uitleg.
Tekst nodig? Tekst en de rest Petra Noordhuis.
Interview met trashpacker Tijmen Sissing. Voor het tijdschrift van Aveleijn hielp ik twee mensen met een verstandelijke beperking met het interview van trashpacker Tijmen Sissing. Zij stelden de vragen en ik werkte de tekst uit. En die moest natuurlijk voor iedereen begrijpelijk zijn.
bol.com Tekst voor tekst 9789023902379 B. van Oeveren Boeken.
Tekst voor Tekst is een boek waarin vers voor vers van de Bijbel uitgelegd wordt, nadat eerst elk bijbelboek voorafgegaan wordt door een inleiding, de tijd waarin het bijbelboek ontstaan is, de thema's' genoemd worden en de betekenis van het betreffende bijbelboek.
Tekst Digitoegankelijk.
Ook zoekmachines begrijpen digitale tekst zonder problemen. Maar wil je alle mogelijkheden van tekst benutten, dan geef je de structuur van die tekst in code aan en zorg je voor duidelijke koppen en titels. De structuur van een tekst aangeven.
Kort is goed. 9 manieren om een tekst in te korten.
Dit is de eerste stap. Een tekst is vaak te lang omdat er dingen bij zijn gehaald die niet tot het kernonderwerp behoren. Kijk dus eerst of je in je tekst zaken bespreekt die eigenlijk ergens anders zouden moeten staan.
Wanneer is een tekst goed? TEKSTNET. Facebook. LinkedIn. Twitter.
Volgens dit model is een tekst goed als het voldoet aan de 3 Cs.: Correspondentie: de tekst bereikt zijn doel en voldoet aan de verwachtingen van de lezers. Consistentie: de keuzes in de tekst, bijvoorbeeld qua schrijfstijl en opbouw, zijn consistent doorgevoerd.
Basisvaardigheden voor tekst in Illustrator Adobe Illustrator-zelfstudies.
In Adobe Illustrator voeg je eenvoudig tekst toe aan je projecten en je beschikt tevens over enkele krachtige opmaakopties. Om aan de slag te gaan met tekst, leer je hoe je een enkele regel tekst toevoegt met het gereedschap Tekst, en hoe je een paar elementaire opmaakopties gebruikt.
Tekst toevoegen en bewerken Word.
Selecteer een optie als u het lettertype, de tekengrootte of de tekstkleur wilt wijzigen of als u de tekst vet of cursief wilt maken of onderstrepen. Selecteer de tekst met de opmaak die u wilt kopiëren. Klik op Opmaak kopiëren/plakken en selecteer de tekst die u dezelfde opmaak wilt geven.
Tekst mannelijk of vrouwelijk?
Is tekst mannelijk of vrouwelijk? Tekst is mannelijk. de tekst of deze tekst. Oefening van de dag. De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag.
Tekst Taaldacht.
Het IJslands heeft echter naast texti het evenwoord lesmál tekst, letterlijk leesspraak, leestaal. Het Hongaars is een andere uitzondering; het gewone woord voor tekst is daar szöveg, een afleiding bij het werkwoord sz weven. In het bedenken van een Nederlands evenwoord voor tekst kan voorbeeld worden genomen aan de opbouw van textus en szöveg.
Home Tekst met Pit.
Voor tekst, advies of training. Meta Groot Antink. 9114 AG Driezum. Tel 06 4990 8005. Tekst met Pit 2020 Privacy en Cookie Statement. Deze website registreert het aantal bezoekers via Google Analytics. Maar geen paniek, jouw IP-adres heb ik afgeschermd, lees mijn privacy statement.

Contacteer ons